Jdi na obsah Jdi na menu
Reklama
Založte webové stránky zdarma - eStránky.cz
 


Testy

Jak zijes ???

28.10.2007 09:51 | Testy

1 jak se stravujete, když jedete na celodenní výlet?

a) Přibalím si čokoládovou tyčinku, kdyby nebyla příležitost něco si koupit.

b) Vezmu si jídlo na celý den.

c) Navštívím nějakou místní hospůdku, třeba tam ochutnám něco nového.

2 Uděláte si často radost nákupem nějáké drobnosti?

a) Určitě, je to pro mě důležité.

b) Občas, když mám náladu.

c) Koupím si jen to, co opravdu potřebuji.

3 Jak by vypadala dovolená vašich snů?

a) Stačí mi uplně dovolená na chalupě.

b) Jela bych si užívat někam k moři.

c) Týden s nějakou hvězdou

4 Slovo víkend ve vás vzbuzuje představu…

a) … dvou dnů lenošení

b) … vaření a uklízení

c) … volna, kdy se mohu věnovat svým zálibám

5 Jste pozvaná na večírek, kde nikoho neznáte.

a) Na chvíli se tam asi podívám

b) Půjdu, nějáká zábava se najde

c) Nebudu zbytečně ztrácet čas

6 Partner vám přinese květiny nebo bonboniéru.

a) Řeknu si, že zbytečně utrácí.

b) Projevím nefalšovanou radost.

c) Pomyslím si, že je to od něj docela hezké.

Výsledky:

 

1.

2.

3.

4.

5.

6.

A

2

1

3

1

2

3

B

3

2

2

3

1

1

C

1

3

1

2

3

2

6 - 9 BODŮ:

Řídíte se heslem. Že žijete jen jednou, takže dosyta využíváte všeho, co život nabízí. Dokážete se ovšem odvázat tak, že toho později litujete.

10 - 14 BODŮ:

Zdaleka se neodříkáte příjemných stránek života, jste ráda na světě. Své činy a chování máte přitom pod kontrolou.

15 - 18 BODŮ:

Patříte k těm, kteří neradi riskují, držíte se pevně svých jistot. Neberte sebe a své okolí tak vážně a občas se trochu uvolněte.

Co na tebe prozradi tvar

28.10.2007 09:51 | Testy

Zjistěte, co o Vás vypovídá Vaše tvář...

KULATÝ tvar obličeje znamená, že jsi spíš optimista. Kromě toho vyzařuje tenhle tvar obličeje určitou ležérnost.
Ten kdo má OVÁLNÝ obličej, se v partě chová jako vůdce a myslí a jedná velmi samostatně.
HRANATÝ tvar obličeje mívají rozhodní, dynamičtí a ctižádostiví lidé.
Obličej ve tvaru SRDÍČKA nebo trojuhelníku prozrazuje člověka, který se dokáže vcítit do druhých a má velký zájem o umění.

.....Tvar obličeje.....
Vysoké čelo mají lidé s vysokým intelektem, kteří tě nikdy nenechají na holičkách! Pokud je čelo ještě navíc šíroké, můžeš předpokládat, že jde o hodně přemýšlivého kluka nebo holku.
Je-li čelo vysoké, ale úzké, pak máš schopnost nahlížet na věci čistě logicky.
Má tvůj kluk nebo tvá holka spíš nižší čelo? Pak je praktický/praktická a v každé situaci si ví rady.
Vodorovné linky na čele jsou známkou perfekcionismu a ctižádosti.
Svislé linky značí cílevědomost, ale také to, že si dotyčný často dělá starosti.

.....Nos.....
Má tvůj kluk/tvá holka velký nos? to znamená, že je silná a podnikavá osobnost, která si nenechá od druhých radit!
Máte-li ty nebo tvůj přítel spíše menší nosíky? Vaše duše je hodně citlivá. Věci spíše řešíte srdcem, než rozumem.
Úzké nosy jsou většinou znamením nervozity a podrážděnosti.
Široké nosíky naopak znamenají bezstarostnost, pohodu a klídek v duši.
Rovný nos signalizuje stálost a pořádnost.
Dlouhý nos zase opatrnou a možná až moc přestarostlivou povahu.
Krátké nosy mívají smíšci a veselí lidé.
Ten, kdo má nos jako skobu, se může radovat! To jsou totiž lidé činu a ne jen planých řečí!
Špičatý nosík mají zvědavci, kteří neudrží žádné tajemství.
Kluci a holky, kteří mají placatý nos, jsou přátelští a mlčenliví. Z nich bývají skvělí přátelé na celý život!

.....Uši.....
Velké uši slibují chytrost!
Malé zase pečlivost a odpovědnost, ale také malé sebevědomí.
Jsou tvá ouška špičatá? Tak jsi sice šikovný/šikovná, ale drobné problémy řešíš moc složitě.
Ten kdo má odstávající uši, je velmi, ale velmi originální člověk.
Těsně přiléhající uši zase prozradí šetřivý, dominantní a dopředu plánující charakter.
Velké ušní lalůčky signalizují, že jde o energií nabitou a nezávislou osobu.
Malé ušní lalůčky mají spíš osoby, které mají sklon nechat se ve svém životě vést tím druhým.

.....Ústa.....
Máš malá ústa? Pak jsi šetřivý a myslíš často jen na sebe.
Pokud máš velká ústa, jsi extravagantní a velkorysý/á.
Jestli máš pusu trochu nakřivo, máš rád dobrodružství a jsi upovídaný/á.
koutky, které směřují dolů, mají lidé, kteří život vidí černě a málo co jim udělá radost.
Koutky směrem nahoru jsou naopak znakem optimistů a veselých lidí.
Plné rty značí smyslnou, vášnivou osobnost, která si dokáže život vychutnávat.
Úzké naopak signalizují spíše osobu stydlivou, která se bere příliš vážně.
Vykrojené rty jsou znakem vrtkavosti a rovné zas známkou velkého sebeovládání.
Předsunutý horní ret má kritický člověk, který často přehání.
Předsunutý spodní ret má velmi laskavý a ohleduplný člověk.

.....Brada.....
Mají všichni členové vaší rodiny normální, stejnoměrnou bradu? Pak se doma určitě moc nehádáte a je u vás většinou klídek.
Špičatá brada signalizuje nadšení, inteligenci, citlivost, ale také sklon k časté změně názorů.
Má tvůj přítel/tvá přítelkyně bradu mírně nakřivo? Pak je to cílevědomý člověk, který ale uznává jen svůj názor.
Máš bradu spíše nevýraznou? Pak jsi přátelský/á a vyhýbáš se konfliktům.
Široká brada značí stálost.
Má někdo z tvé rodiny dvojitou bradu? Tak to gratulujeme, protože má zřejmě rád život a je poddajný.

.....Oči.....
velké oči, pak jsi otevřený a veselý člověk, který bez problémů vychází s ostatními. Ale s penězi zachází poněkud lehkomyslně.
Kdo má oči malé, je ze začátku zdrženlivý, ale vše co si myslí řekne každému do očí.
Má tvůj kluk či holka oči spíš kulaté? Pak mu/jí můžeš důvěřovat - někdy je ale trochu naivní.
Oválné oči značí dobrosrdečnost a smysl pro humor.
Úzké oči jsou známkou mlčenlivosti a sebeovládání.
Máš oči blízko u sebe? Pak jsi poměrně kritický a někdy trochu chladný človíček.
Naopak lidé, kteří mají oči dál od sebe, jsou tolerantní, velkorysí a hovorní.
Hluboko položené oči signalizují opatrnou a zdrženlivou, ale zároveň romantickou povahu.
"Vypoulené" oči jsou znakem osoby se silnou vůlí. Bacha! Někdy bývají dost sebestřední.

Barva očíTmavomodrá = srdečnost a dobrotu.
Světlemodrá = přelétavost.
Hnědá = loajalitu a odevzdanost.
Zelená = nápaditost, flexibilita a hlubokomyslnost.
Šedá = znamená, že jde o rozumného člověka s pochopením.
Černá = vášnivost a něžnost.

.....Obočí.....
Husté obočí = má energický a emocemi řídící se člověk.
Řídké = rezervovanost, vybíravost, přesnost.
Rovné = má aktivní a pozorný člověk.
Obočí ve tvaru oblouku = člověk plný fantazie, smyslnosti, nápaditosti.
Daleko od sebe = ovlivnitelný, přízpůsobivý kluk i dívka.
Blízko u sebe = precizní, nervózní, se sklonem k žárlivosti.
Srostlé obočí = má nedůvěřivý a dominantní člověk.

test osobnosti

28.10.2007 09:50 | Testy

Test osobnosti

Přečti si to a vyzkoušej si test osobnosti, jestli to funguje. Při testu osobnosti nepodváděj. Test je složen jen ze tří otázek a odpovědi tě překvapí. Před tím, než začneš test osobnosti psát si něco přej! Odpovídej na otázky v testu osobnosti tak, jak jdou po sobě. Nedívej se dopředu na výsledky. Připrav si papír a pero. Výsledky testu osobnosti ti o tobě leccos prozradí.

Test osobnosti

Test osobnosti - otázka první

Seřaď následujících 5 zvířat podle vlastních preferencí

a) kráva

b) tygr

c) ovce

d) kůň

e) prase

Test osobnosti - otázka druhá

Přiřaď ke každému následujícímu slovu jedno, které ho vystihuje (nějaký přívlastek)

a) pes

b) kočka

c) krysa

d) káva

e) moře

Test osobnosti - otázka třetí

Uveď někoho (kdo tě zná a je pro tebe důležitý), koho můžeš přiřadit k následujícím barvám. Neopakuj svoji odpověď dvakrát. Uveď jen jednu osobu pro jednu barvu.

a) žlutá

b) oranžová

c) červená

d) bílá

e) zelená

Test osobnosti - poslední otázka

Nakonec napiš svoje oblíbené číslo a oblíbený den v týdnu.

Vyhodnocení testu osobnosti

Skončil/a jsi test osobnosti? Ujisti se, že odpovědi vyjadřují to, co skutečně cítíš. Podívej se na následující výklad otázek! Než budeš pokračovat, zopakuj své přání.

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

Vyhodnocení testu osobnosti - otázka první

Toto určuje priority ve tvém životě:

Tygr znamená HRDOST

Kůň znamená RODINU

Prase znamená PENÍZE

Kráva znamená KARIERU

Ovce znamená LÁSKU

Vyhodnocení testu osobnosti - otázka druhá

- Tvůj popis psa označuje tvoji vlastní osobnost.

- Tvůj popis kočky označuje osobnost tvého partnera

- Tvůj popis krysy označuje osobnost tvých nepřátel

- Tvůj popis kávy vyjadřuje tvůj přístup k sexu

- Tvůj popis moře označuje tvůj vlastní život

Vyhodnocení testu osobnosti - otázka třetí

Žlutá - někdo, na koho nikdy nezapomeneš

Oranžová - někdo, koho považuješ za skutečného přítele

Červená - někdo, koho vskutku miluješ

Bílá - tvoje druhá (doslova zdvojená) duše

Zelená - někdo, na koho budeš pamatovat po zbytek svého života.

Vyhodnocení testu osobnosti

Pošlete tento test osobnosti tolika osobám, jaké číslo jste uvedli. Vaše přání se vám vyplní v ten den.

//<![CDATA[ //]]>

Testíik tve cinnosti

28.10.2007 09:44 | Testy

Testím č.5

č.1 :

surfing

č.2:

Lyžování

č.3:

Procházky

č.4:

šití,návrhářka

extrovert? introvert?

15.10.2007 15:58 | Testy

Jste extrovert nebo introvert?

Zkuste se zamyslet nad tím, patříte-li spíše k lidem extrovertním nebo introvertním. V testech "zakřížkujte", co odpovídá vašim postojům.

Ověřovací test extroverta

  1. Vyhledáváte podněty zvenčí?
  2. Máte rád(a) společnost?
  3. Potřebujete často změnu?
  4. Jste rád(a) aktivní?
  5. Reagujete impulsivně?
  6. Stává se vám, že se někdy neovládnete a ztratíte nad sebou kontrolu?
  7. Prohřešujete se občas proti společenským pravidlům
  8. Raději jednáte než dlouze meditujete?
  9. Máte rád(a), když se okolo vás něco děje?

Spočítejte nyní své odpovědi "ano".

Ověřovací test introverta

  1. Pokládáte se za neobyčejně svědomitého?
  2. Nestojíte příliš o společnost?
  3. Považujete se za velmi opatrného?
  4. Stahujete se rád(a) do pozadí?
  5. Umíte se většinou dobře ovládat a mít nad sebou kontrolu?
  6. Lze říci, že prakticky nikdy neporušujete společenská pravidla?
  7. Vyhýbáte se vzrušivým podnětům okolí a vyhledáváte klid?
  8. Přemýšlíte rád(a) o sobě a o svých bližních?
  9. Nemáte rád(a) kolem sebe příliš rušno?

Spočítejte nyní své odpovědi "ano".

Ve které sadě jste získali více kladných bodů? Jestliže máte v obou sadách přibližně stejný počet kladných odpovědí, jste typ smíšený (tj. "normální"). Čím větší je naproti tomu bodový rozdíl mezi nimi, tím více směřujete k extrovertnímu nebo introvertnímu typu člověka podle toho, kam jste umístili větší množství kladných bodů.

Patříte-li spíše k extrovertnímu typu, je to pro rozvinutí vaší sebejistoty příznivé. Žijete více navenek než dovnitř, aktivně vyhledáváte kontakt s okolním světem a s větší odvahou se pouštíte do svých problémů než lidé introvertní.

Patříte-li k introvertnímu typu, je snazší vaším sebevědomím otřást než u člověka extrovertního. Z vědeckých výzkumů vyplývá, že introvert velmi intenzívně zpracovává podněty zvenčí a je snáze podmiňovatelný.

Frustrující zážitky v něm mohou snáze zanechat stopy a lidé nebo předměty s nimi spojené se mohou stát zdrojem úzkosti. Jak k tomu dochází, jste se dočetli v oddíle Frustrace ve styku s lidmi.

Introvert je tedy náchylnější k tomu, mít problémy se svým sebevědomím. Příznivější je, spojuje-li v sobě člověk obě tendence - k introverzi i k extroverzi.

Styl naší doby je extrovertní. Většina lidí žije navenek. Vyhledávají podněty, společnost, změnu, vrhají se do různých aktivit a podniků. I ty nejvytouženější hodnoty slouží k prezentaci navenek: auto, oděv, nábytek, dovolená, kosmetika. Člověk žije pro venek, chce zapůsobit, chce se prosadit, chce konzumovat a užívat si.

Introvertní styl je jiný. V introvertní kultuře žijí lidé niterněji. Vyhledávají kontakt se sebou samým, se svými myšlenkami a pocity, meditují o sobě a o kosmu a zaměstnávají se tvůrčími činnostmi: malují, skládají básně, provozují hudbu. Tento druh kultury netrpí tolik stresem jako naše extrovertní civilizace.

Extrovertní styl může nabýt tak extrémních forem, že jednotlivec je k životu navenek nucen. Nenachází pak ani klid ani možnost žít niterně, intenzívně zakoušet sebe sama a své pocity. Člověk takto degeneruje v činorodou, cvičenou loutku, která se nechá vléct proudem - jedinec nezná svoji individualitu. Může sice jako inženýr postavit most přes řeku nebo vybudovat padesátipatrový mrakodrap, ale o sobě samém neví nic. Může se těšit pouze z podnětů, které přicházejí zvenčí, nikoli z pohnutek vycházejících z jeho nitra. Těchto pohnutek se spíše bojí - neboť neví, co si s nimi počít. Takový člověk nemůže sebe sama intenzívně prožívat. Tento deficit extrovertního životního stylu pociťují mnozí mladí lidé, kteří tudíž utíkají k drogovému opojení. Nejsou schopni akceptovat čistě vnější hodnoty a hledají něco jiného, cítí, že v extrovertním světě se nemohou realizovat tak, jak by chtěli. Avšak správnému zacházení se sebou se nikdy neučili, nikdo je například nenaučil, jak realizovat své tvořivé schopnosti a impulsy.

S drogou se vydávají na výlet do svého vnitřního světa. Závislost na droze však je zbavuje možnosti bdělé seberealizace a vnitřní svobody, neboť drogová závislost ničí sebevědomí.

Se sebevědomím ale všechno stojí a padá. Extrovert se snaží potvrzovat pomocí aktivity obrácené navenek, introvert na základě zkušenosti se svými myšlenkami a pocity. Ideálně psychicky zdravý člověk se uskutečňuje pomocí extrovertní i introvertní cesty. Obě tendence se střídají a udržují v rovnováze.

Test krasy

15.10.2007 15:48 | Testy

Jak snídáte?
a) Snídani si vychutnávám, často připravuji i teplá jídla.
b) Ve všední den nesnídám a když tak jen nějakou rychlovku.
c) Snídám pravidelně, ale pokaždé totéž.

Vaše vztahy s rodinou jsou...?
a) Mám v rodině oporu a zázemí, přestože se už zdaleka nevídáme každý den.
b) Příliš nestýkáme a musím přiznat, že mi to nevadí.
c) Rodinné vztahy se mi konečně podařilo uvést jakž takž do normálu.

Když procházíte městem...
a) Jdu zvolna, dívám se kolem sebe a nakonec si sednu někam na kafe.
b) Snažím se jít rychle, protože většinou spěchám.
c) Občas mě zaujme něco za výlohou, takže se jdu podívat dovnitř.

Umíte vyprávět vtipy?
a) Ano, znám jich pěknou řádku.
b) Většina vtipů mi obvykle připadá naivní.
c) Ne, ale ráda je poslouchám. Dárky balíte...
a) Sama vybírám papír i stuhu, a když nemám čas, využívám balicí službu
b) Nechávám je zabalit přímo v obchodě.
c) Špatně, ale s nadšením.

Jak často pořádáte večírky?
a) Často, protože mě to hrozně baví.
b) Účastním se jen rodinných oslav.
c) Moc nepořádám, spíš na ně chodím.

Když jdete nakupovat, stane se vám, že koupíte i něco, co jste původně vůbec nechtěla?
a) Ano, dokonce i když mám seznam.
b) Kupuju pouze věci, které potřebuju.
c) Občas, ale pak mívám výčitky.

Jak často sportujete?
a) Pravidelně alespoň dvakrát týdně.
b) Nejsem zrovna sportovní typ.
c) Cvičím jenom doma.

Píšete si před Vánocemi seznam dárků?
a) Na podzim většinou něco takového začnu, ale dárky pak vybírám spíš spontánně.
b) Seznam samozřejmě mám.
c) Všechno musím dopředu vymyslet, abych zbytečně nelítala po obchodech.

Dokáže vás vytočit něčí nevděk?
a) Nepotěší mě, když se má snaha nesetká s úspěchem, ale pak už to neřeším.
b) Nevděk přece vládne světem.
c) Mrzí mě to.

Co si pamatujete ze svých narozeninových oslav?
a) Legraci, atmosféru, lidi. A někdy také nic.
b) Půldenní úklid před a denní po akci.
c) Přehlídku příbuzných a zkoušení svetrů.

Smějete se...
a) Pořád a všemu.
b) Jen když je čemu.
c) S rukou před ústy.

Když někomu dáváte dárek, nutíte ho, aby jej hned rozbalil?
a) Jistě, protože jsem zvědavá, jestli se mu líbí.
b) To je přece každého soukromá věc.
c) Chtěla bych, ale je mi to trapné.

Vyhodnocení: Převaha a) Jste šťastná a sebevědomá bytost, která ovládá všechna tajemství života, tedy i umění dělat radost sobě i jiným, a proto vás lidé mají rádi. Dokážete se i s minimem prostředků postarat o to, aby váš život nebyl všední. Pro své okolí jste velkou inspirací.

Převaha b) Nemáte ráda překvapení a víte, že život není peříčko. Ale tím spíš je třeba si ho zpříjemnit. Nevymlouvejte se, že nemáte čas, peníze nebo náladu. Nevíte-li jak na to, zkuste nejdříve udělat radost někomu jinému. Uvidíte, že jeho reakce potěší i vás.

Převaha c) Nejen v plnění povinností je smysl života. Pamatujte na to. Nenechávejte za sebe jednat ostatní a vezměte pro změnu iniciativu do vlastních rukou. Přátelé vás mají rádi a věřte, že vaši proměnu ocení

Holka snů nebo noční můra?

15.10.2007 15:48 | Testy

Holka snů, nebo noční můra?
Klukům do hlavy nikdo nevidí, ale máme pro tebe cenu útěchy: zjištění, jestli svým chováním nabádáš k lovu, nebo zděšenému útěku do zaječích:-).

Když se ti začne někdo líbit, tvoje filozofie je:
A) Buďto se mu zamlouvám, nebo ne. Tak proč ztrácet čas přemýšlením, šup rovnou k věci.
B) Zaujmu ho svou brilantní osobností - asi udělám zásadní krok a trochu tomu pomůžu.
C) Je téměř bez šance, že bych ho mohla zaujmout. Prostě na něj nemám. Jé, ale kéž bych měla...

Ve školce na zahradě tě vychovatelka mohla nejčastěji najít:
A) Během pronásledování chlapečků za účelem polibku - každý týden jsi chtěla proklepnout nového.
B) Při řádění na pískovišti nebo vymýšlení her s hromadou dětí - holčičkami i klučíky.
C) Jak si za sebou taháš labuť na provázku a zamyšleně si pobrukuješ.

1

Na chodbě nenápadně pronásleduješ svého idola a jeho kámoše.
A) Zařveš na něj, drcneš ho do zad a nespustíš z něj při řeči oči.
B) Pokecáš na chvíli s jeho kámoši, pak pochválíš jeho sexy nové džíny a s úsměvem na rtech odkráčíš.
C) Při pohledu na něj se ti nervozitou zatmí v hlavě, tudíž plácáš nesmysly s jeho známými.

Povídáš si s roztomilým objevem ze školy, ale ani jeden z vás se k ničemu nemá. Tvůj příští plán je:
A) Zapamatuješ si jeho rozvrh a "omylem" na něj třikrát denně narazíš. Strategie je jasná: čím častěji tě uvidí, tím víc tě bude mít na paměti.
B) Pošleš mu vzkaz o akci, na kterou se chystáš s přáteli. Zdá se, že je to na dobré cestě, tak proč nevymyslet nevinnou záminku, jak se mu přiblížit?
C) Doufáš, že až se zase příště potkáte, bude si pamatovat, kdo jsi, a třeba tě i pozdraví.

Když jsi zamilovaná, jaké zvířátko nejvíc připomínáš?
A) Lva - neohroženého, který si bez obav troufá na lov.
B) Poníka - začínáš opatrně, ale když cítíš odezvu, zabereš.
C) Sovu - pořádně tajemná. Číst v tobě umí jen detektivové:-).

Kdy nazveš svého kluka slovem "přítel"?
A) Tak po týdnu randění... Jaký je v tom problém?
B) Zhruba po měsíci - nechceš působit moc majetnicky.
C) Až poté, co tě sám nazve přítelkyní. Nechceš se ztrapnit.

Poprvé potkáš jeho rodiče...
A) Naléhavě žádáš o fotky svého miláčka - samozřejmě nahého v dětské vaničce:-).
B) Pokoušíš se vést nezávaznou společenskou konverzaci, tak jak se sluší a patří.
C) Stěží dáš dohromady jednoslovné odpovědi na jejich otázky. A rudneš i za ušima.

Bojíš se? Nemáš proč, až teprve po zjištění výsledků:-). Vidí tě a napadá ho:
Většina A:
Zdrhééj!

Co řešíš? Prostě se ti líbí, tak si pro něj dojdeš, ne? Cílevědomost je určitě úctyhodná, ale pozor - není zas tak sexy. "Stvořením snů" se rozhodně nestaneš díky okatému nahánění svého idola. Radši nech věci, ať se semelou podle svého, než abys jim násilně pomáhala k uskutečnění. Svou utkvělou představou o štěstí ho můžeš vyšokovat - v lepším případě, anebo hrubě vyděsit - v tom horším. Přidrž trochu na uzdě své milostné nadšení. Kapka zdrženlivosti se vyplatí. A on bude mít pocit vítěze:-).

Většina B:
Mnýam!

Co se týče flirtování, kdekdo by ti mohl závidět. Jdeš na to s citem a nikoho si nepřivlastňuješ, dokud nezpozoruješ kladné protilehlé signály:-). Obvykle se není čeho obávat, protože klučičí frekvence funguje na těch správných vlnách: dostanou šanci tě rozehřát a baví je to, protože nevypadáš jako snadná kořist. Výsledek? Všechno jde jako po másle, ale ne zas tak rychle, aby to stejně rychle skončilo. Působíš lehce tajemně, a to je pro kluky vrcholně vzrušující. Občas si dej pozor na přílišnou upjatost a neboj se odvázat. Samozřejmě, že je jistější být obezřetná, ale je třeba si taky dovolit ten luxus provést kravinu, kterou od tebe nikdo nečeká.

Většina C:
A ty jsi kdo?!

"Balit kluka" je pro tebe téměř opovrženíhodné slovní spojení. Ale uznej, že pokud nenahodíš udičku, ten výběrový kapr se nikdy nedozví, jaké luxusní (s prominutím:-)) těstíčko na něj může čekat! Představ si, že i ta nedobytná klučičí stvoření potřebují dodat odvahy a že, stejně tak jako ty, trpí strachem z odmítnutí. Anebo jsou prostě jenom trochu zabednění, no. Pokud máš přece jen syndrom "poslední panny ve třídě", pamatuj, že vhodná "oběť" přichází ve chvíli, kdy to nejmíň čekáš!

Testííček

15.10.2007 15:47 | Testy

Nejdříve napiš pod sebe řadu čísel od 1 do 11

2. Potom k číslu 1 a 2 napiš oblíbené číslo

3. Vedle 3 a 7 napiš jména dvou osob druhého pohlaví

4. Nedívej se na konec, jinak to vyjde špatně!!

5. Napiš nějaké jméno (přátelé nebo rodina) vedle
cisel 4, 5 a 6

6. Napiš čtyři názvy písní k číslům 8, 9, 10 a 11

7. A nakonec si něco přej! (To nikam nepiš - to musíš
udržet.. Nejlépe v hlavě...)

Zde je řešení hry:

A: Musíš o téhle hře vyprávět tolika lidem, kolik máš
napsáno na místě č. 2!

B: Osoba na místě 3 je ta, kterou miluješ

C: Osobu na sedmém místě máš rád, ale nikdy s ní
nebudeš moci být...

D: Osobu na místě 4 máš nejraději
E: Osoba na místě 5 tě velmi dobře zná

F: Číslo 6 přináší štěstí

G: Písnička na místě 8 má souvislost s osobou na místě 3
H: Titul na 9. místě je píseň pro osobu č. 7

I: Píseň na místě 10 je ta, která nejvíce vypovídá o
tvém charakteru

J: A na 11. místě je píseň, která vyjadřuje tvůj
životní pocit

Magické číslo

15.10.2007 15:46 | Testy

1. Z písmen svého křestního jména vyber pouze samohlásky (a, e, i, o, u, y) a ke každé přiřaď číslo, které jí podle tabulky náleží. Všechna čísla sečti. Pokud ti vyjde dvojmístný výsledek, obě číslice opět sečti.
Výsledek odhalí, jak vidíš samu sebe.
Příklad: BARBORA 1+6+1=8

2.
Teď sečti hodnoty zbývajících písmen (souhlásek). Ty ti prozradí, jak se na tebe dívá tvoje okolí. Budeš překvapená!
Příklad: BARBORA 2+9+2+9=22; 2+2= 4

3. Nakonec umísti poslední 'plus' mezi předešlé dva výsledky. Vyjde ti číslo, které je klíčem k tvé budoucnosti. A také malou radou, jak se přiblížit k vysněným cílům a přáním.
Příklad: Osudové číslo Barbory 8+4=12; výsledné číslo je (1+2=)3

1 A J S
2 B K T
3 C L U
4 D M V
5 E N W
6 F O X
7 G P Y
8 H Q Z
9 I R -


číselné kouzlení...
1. Jsi plná motivace, energie, radosti z každé výzvy. Chceš mít věci 'pod palcem', což může vypadat sobecky.
2. Pozornost a citlivost k tobě láká ostatní. Problémy obcházíš obloukem. Pozor, ať z tebe není jen ,vrba".
3. Nápaditost a originalita k tobě patří. Ráda jsi středem pozornosti. Vyvaruj se návalům přecitlivělosti.
4. Hlavní esa v rukávu? Otevřenost, spolehlivost a chladná hlava i v napjatých situacích. Miluješ svůj řád, ale nepěstuj si nepřizpůsobivost!
5. Nadevše miluješ svobodu a příchuť nových zážitků. Když máš kolem sebe spoustu přátel, cítíš se jako ryba ve vodě. Pověst ti trochu kazí nespolehlivost.
6. Cítíš s lidmi a baví tě o ně pečovat. Tu a tam se potkáš se žárlivostí a panovačností. Hýčkej samu sebe!
7. Máš analytické myšlení. Než se rozhodneš, musíš znát všechna fakta. Potřebuješ spoustu času pro sebe a to může vést k osamělosti.
8. Organizátorka s bezva nápady - to jsi ty. Když se ti nezadaří, zvládáš to velmi těžko. Buď větší realistka.
9. Díky samostatnosti a vstřícnosti k tobě ostatní vzhlíží. Nepřeháněj to se samaritánstvím - mysli na sebe.

Nefalšovaný psychologický test

15.10.2007 15:46 | Testy

Tohle je původní, nefalšovaný psychologický test.
Je to příbeh jedné dívky. Když byla na pohřbu své matky, setkala se tam s chlapcem, kterého do té doby nikdy neviděla. Protože ten chlapec byl tak krásný a okouzlující, jak si vždy představovala, že by její vysněný chlapec měl být, okamžite se do něj zamilovala. Protože však byla velmi ostýchavá, nezeptala se jej na jeho telefonní císlo, ani kde bydlí. O pár dní později tato dívka zavraždila svou sestru.

Otázka zní: Jaký byl motiv vraždy její sestry?

Přemýšlejte, prosím, a pokud nějaký motiv naleznete, podívejte se níže pro vysvětlení. Pokud na žádný motiv nepřijdete, udělejte totéž.
Nedívejte se však na řešení ihned, zkuste popřemýšlet!!!





















Odpověd: Dívka doufala, ze se ze svým milovaným chlapcem potká opět na pohřbu.

Pokud jste odpovědeli správně, přemýšlíte jako psychopat.
Tento test vytvořil jeden slavný americký psycholog, aby otestoval, zda někdo má mentalitu vraha. Drtivá většina uvězněných masových vrahů odpověděla na tento test správně. Pokud jste neodpovědeli správně, je to pro vás dobrá zpráva - nemáte mysl psychopata a potencionálního vraha.

Pokud vaši přátelé odpověděli na tento test správně, pak vám doporučuji, abyste si od nich drželi odstup.

Cesta tvyho zivota

15.10.2007 15:45 | Testy

Cestou si vymýšlej a představuj všechno možné. Nech si na odpovědi dost času a v klidu se nad každou se zavřenýma očima zasni. Neodbývej to, hezky si dej práci i s maličkostmi, protože právě ty jsou důležité. Až si na konci přečteš, co který obraz znamená, možná dokážeš podle stejného klíče rozluštit své představy ještě víc do hloubky. Objevíš plno nových věcí a možná zjistíš, že je ti v tomhle tvém novém, vysněném světě moc dobře, a až ti bude ouvej, třeba ti pomůže na chvíli se tam schovat.

Start:
Představ si, že jdeš po cestě.
1. Popiš co nejpřesněji, jak vypadá. Je hrbolatá, nebo rovná? Jsou na ní kameny, nebo ne? Je dlážděná, nebo je z nějakého jiného materiálu? Z jakého? Poznamenej si všechno, co tě k ní napadne.
2. Jakou má barvu?

Otočíš se a za sebou uvidíš dům.
3. Jakou má barvu?
4. Popiš, v jakém je stavu. Je starý, nebo nový? Hezky upravený, nebo rozbořený? Oprýskaný, nebo nově natřený?
5. Žije v něm někdo? Jestli ano, tak kdo.

Pokračuješ dál v cestě, až dojdeš k řece.
6. Je voda v ní čistá, nebo špinavá?
7. Jak rychlý je proud?
8. Plave v ní něco? Jestli ano, co?

Rozhodneš se ji přejít.

9. Jak to uděláš?

Jdeš dál a uvidíš na zemi klíč.

10. Popiš, v jakém je stavu.
11. Co s ním uděláš? Necháš ho ležet, nebo ho sebereš?

Pokračuješ dál a dál, až najednou narazíš na překážku, která ti stojí v cestě.

12. Co to je?
13. Co vidíš za ní?

Cesta(otázky 1-2)
(1) Jakým obdobím právě v životě procházíš, to prozrazuje způsob, jakým jsi popsala povrch cesty. Jestli je tvá cestička hladká, upravená nebo hezky vydlážděná, prožíváš teď super bezstarostné období. I budoucnost se maluje růžově. Nemusíš si kvůli ničemu lámat hlavu a to ti dává plno energie. Všechno ti teď krásně vychází. Naopak, jestli je kostrbatá, hrbolatá, plná kamenů a děr, nejsi právě moc v pohodě. Něco tě trápí, ale může to být i něco, co se stalo hrozně dávno a ty ses s tím ještě pořád nevyrovnala. Nebo máš možná hrůzu z něčeho, co tě teprve čeká. A teď k barvě. Znamená, (2) jak vnímáš sama sebe:
Bílá, světlá, světlounce žlutá: nevinná a nesmělá, duchovně založená
Černá nebo modrá: smutná a zakřiknutá
Oranžová nebo zelená: sebejistá a v pohodě, nic si nepřipouští
Žlutá nebo písková: opatrná, trochu nedůvěřivka
Šedá nebo hnědá: rozpačitá, nedoceněná, někdy až moc zakřiknutá
Červená nebo růžová: excentrická a drzá, za každou cenu svá

Dům (otázky 3-5)
(3) Jaké je tvé citové zázemí, prozradí tvůj dům. Jde teď o rodiče, o tvého kluka, blízkou kamarádku nebo kohokoli, na kom ti záleží. Jestli sis představila zachovalý, hezky upravený a útulný domeček, jsi obklopena láskou, podporou a porozuměním. Jestli je tvůj dům starší a pobořený, nedostáváš tolik péče a pozornosti, kolik bys potřebovala a bojíš se o ni říct. (4) Jak si sama sebe vážíš a jestli se dokážeš ocenit, se dozvíš podle osoby, která tam žije. Jestli dům patří tobě, je s tvojí sebeúctou všechno v pořádku. Jestli v něm bydlí někdo jiný, pořád jsi ještě neuvěřila, že si zasloužíš všechno, o co ti v životě jde. Jestli je opuštěný, ukazuje to na tvé problémy navazovat nové vztahy a seznamovat se. Co znamená barva tvého domu, si najdi v odstavci výš pod "Cestou". Tentokrát vyjadřuje to, (5) jak působíš na své okolí.

Řeka(otázky 6-9)
(6) Jak snadno se dokážeš sblížit s druhými a navázat důvěrné přátelství, to představuje voda. Čím je čistší, tím víc jsi důvěřivá. Čím je kalnější, tím je pro tebe těžší se otevřít. (7) Jak rychle se zamilováváš, závisí na rychlosti proudu. Čím je prudší, tím to jde u tebe rychleji. (8) Jaké máš s láskou zkušenosti: Jestli je průzračná a plavou v ní neškodná zvířátka, měla jsi štěstí většinou na samé dobré vztahy. Jestli je plná větviček stromů, listí, kamenů porostlých mechem a plave v ní něco, co kouše, značí to velké zklamání.
(9) Jak moc jsi připravená se zamilovat. Představ si, že voda je láska. Čím blíž ses k ní při přechodu přiblížila, tím jsi připravenější.
Přeplavala jsi: Jsi na nejlepší cestě potkat největší lásku života. Jsi sama se sebou spokojená, moc šťastná a sršíš pozitivními emocemi.
Přeskákala jsi po kamenech nebo sis vzala loďku: Podvědomě hledáš nový vztah, ale bojíš se úplně otevřít své srdce.
Přešla jsi po spadlé kládě: Pěkně se lásky bojíš, jenže se může stát, že ztratíš balanc a spadneš do ní až po uši.
Přešla jsi po mostě: Ze všech sil se novému a důvěrnému vztahu bráníš. Zuby nehty.

Klíč(otázky 10-11)

(10) Jaký je tvůj názor na život: Jestli jsi optimistka, našla jsi nový, blýskavý a funkční klíč. Asi už tušíš, že jestli je naopak starý, zrezivělý a polámaný, jsi nenapravitelná pesimistka. (11) A co problémy? Umíš je řešit? Záleží na tom jestli jsi svůj klíč zvedla, nebo ne. Jestli jo, nedělá ti potíže řešit problémy ani se rychle rozhodovat. Jestli jsi ho nechala ležet, nejsi si vlastním úsudkem nikdy moc jistá a raději se jen na sebe nespoléháš.

Překážka(otázka 12-13)
(12) Co tě teď nejvíc trápí. Můžou to být lidi, okolnosti nebo pocity, které ti nedovolí být úplně stoprocentně šťastná. Nemusí to být záležitost přítomnosti, klidně i něco staršího, nedořešeného. Záleží na tom, co se ti taky do cesty připletlo: plot, ohrada, nějaká hradba: nedokážeš se uvolnit, své pocity držíš uvnitř malá skála nebo velký kámen: máš nějaké trápení nebo problém, s kterým bys potřebovala pomoct propast, voda nebo bažina: žiješ minulostí a tápeš ve svých pocitech, máš strach, že před sebou nevidíš žádnou perspektivu nepřátelské zvíře: něco (nebo někdo) tě děsí a ty se tomu snažíš vyhnout spadlý strom: zažila jsi velkou citovou ránu a teď se z ní jen těžko a pomalu vzpamatováváš nehoda (automobilová) nebo porušená (rozkopaná) cesta: zjistila jsi, co to je potupa, a navíc od někoho, komu jsi vážně důvěřovala Pokud jsme se nestrefili přesně do tvé překážky, přečti si všechny možnosti a vyber tu, která se té tvé nejvíc podobá (prostředím, tvarem, materiálem...).
(13) Pohled do tvé budoucnosti, to je to, co vidíš za překážkou. Jestli jsi uviděla neutěšenou, pochmurnou a neradostnou krajinu, myslíš si asi tajně, že tvůj život teď nebude lehký. Jestli vidíš svou cestu, jak se vlní a kroutí dál, znamená to, že víš, že jdeš správným směrem a budoucnosti se nebojíš. Jestli za překážku nevidíš nebo všechno vidíš pod mlžným oparem, není ti moc věcí ohledně tvé budoucnosti ještě jasných. Jestli v dálce vidíš lidi, obzvlášť kluky, hmmm, co by to tak asi mohlo znamenat? Za nejbližším rohem na tebe nějaký čeká.
Utíkej!

Test: Kdo z TH tě bude obdivovat?

15.10.2007 15:42 | Testy

Dredy, dlouhé kadeře, lví muž: Kadeřníci Tokio Hotel jsou velmi kreativní lidé. Ale také jsou si kluci také velmi vnitřně rozdílní. Udělej si tenhle test a uvidíš, který ze čtyřech kluků tě bude obdivovat…

1. Jak vypadá tvůj perfektní účes?
a) Dredy! Stylové a divoké!
b) Na tohle nedávám pozor
c) Dlouhé vlasy, případně s velkým objemem, bláznivé a barvené!
d) Dlouhé, vyhlazené vlasy jsou prostě super

2. Kterou část tvého těla shledáváš nejpěknější?
a) moje nohy
b) moje oči
c) jsem prostě totálně sexy
d) moje prsty

3. Co je tvá oblíbená hudba?
a) Snoop Dogg, baby! Hip hop je můj způsob života!
b) Enter Shikari! Musí to být prostě úplně hlasité!
c) Poprock a rock! Trochu kytar, báječné melodie.
d) Lepší kytarová práce

4. Přátelé mě shledávají …
a) Cool a sexy
b) Trochu ostýchavou, ale vtipnou
c) Velmi energetickou
d) Uvolněnou

5. Můj vysněný kluk je…
a) Tvrdohlavý
b) Vtipný
c) Stylová ikona
d) Pan cool

6. Můj nenáviděný předmět ve škole je…
a) Fyzika
b) Matika
c) Francouzština
d) Němčina

7. Ve volném dnu …
a) jdu k mojí kámošce
b) jdu nakupovat
c) vyhledávám termíny koncertů
d) jdu na párty

8. V letních dnech nosím
a) Něco super sexy. Mini sukni, pěknou halenku
b) Džíny a tílko
c) Z mé vlastní kreace
d) Sukni s balerínami

Test-Harry Potter

15.10.2007 15:19 | Testy

Instrukce k testu

Na tento test máte neomezené množství času. Pokud si nebudete jisti správnou odpovědí, vyberte tu, která se vám zdá nejpravděpodobnější. (Na konci stránky jsou výsedky, tak jestli nechcete podvádět, podívejte se tam až na konci testu) :-)

1.

Harryho rodiče se jmenovali:

  • a) Petunie a Vernon
  • b) Alice a Frank
  • c) Lily a James
  • d) Molly a Arthur

2.

Kámen mudrců, po kterém se jmenuje první díl, vytvořil:

  • a) Paracelsus
  • b) Nicholas Flamel
  • c) Merlin
  • d) Albus Brumbál

3.

Auto z obrázku, kterým se proletěli Harry a Ron v Tajemné komnatě, patřilo:

  • a) Harryho kmotrovi
  • b) strýci Vernonovi
  • c) panu Weasleymu
  • d) Hagridovi

4.

V druhém díle se ukáže, že Harry umí:

  • a) hrát šachy
  • b) mluvit s hady
  • c) skvěle vařit
  • d) kouzlit bez hůlky

5.

Pravé jméno lorda Voldemorta zní:

  • a) Rojvol Gaunt
  • b) Thomas Gaunt
  • c) Tom Rojvol Raddle
  • d) Thomas Raddle

6.

Ve Vězni z Azkabanu přijde k Dursleyovým na návštěvu:

  • a) sousedka paní Figgová
  • b) teta Marge
  • c) obchodní partner pana Dursleyho s manželkou
  • d) skupina zvědavých kouzelníků

7.

Ve třetím díle přijde Ron o svou krysu jménem:

  • a) Křivonožka
  • b) Trevor
  • c) Hedvika
  • d) Prašivka

8.

V Turnaji třech kouzelníků se Harry musí mimo jiné utkat s:

  • a) drakem
  • b) trollem
  • c) chimérou
  • d) baziliškem

9.

Český název šestého dílu knihy je:

  • a) Princ dvojí krve
  • b) Poloviční princ
  • c) Legenda o princovi
  • d) Tajemství prince

10.

Učitelka z obrázku v Bradavicích učí:

  • a) přeměňování
  • b) nikdo takový v Bradavicích neučí
  • c) starodávné runy
  • d) létání na koštěti

11.

Stvoření na obrázku se jmenuje:

  • a) mozkomor
  • b) smrtiplášť
  • c) ghúl
  • d) ďasovec

Správné odpovědi:

1. c)

2. b)

3. c)

4. b)

5. c)

6. b)

7. d)

8. a)

9. a)

10. d)

11. a)

0-4 správných odpovědí

Je mi líto, seš beznadějný mudla. Tvojí jedinou šancí, jak se dostat do kontaktu s kouzelníky, je spřátelit se s panem Weasleym, protože tomu se jako mudla budeš zdát stejně úžasní jako on tobě.

5-8 správných odpovědí

Do Bradavic ses dostal jen tak tak. Vaším nejlepším kamarádem je sice Neville Longbottom, ale není třeba věšet hlavu. Pořád lepší než být mudla!

9-12 správných odpovědí

Sice jsi kouzelník, ale nepatříš zatím mezi oblíbence profesorky McGonagallové. Chtělo by to na sobě ještě trochu zapracovat, Hermiona vám jistě ráda se studiem pomůže.

13-16 správných odpovědí

Seš opravdový kouzelník. Možná si tě dokonce k sobě jednoho dne pozve i sám ředitel, aby poznal tak nadaného žáka jako seš ty.

Test Pisnicky

15.10.2007 15:18 | Testy

Písničky-test

Nejdříve napiš pod sebe řadu čísel od 1 do 11

2. Potom k číslu 1 a 2 napiš oblíbené číslo

3. Vedle 3 a 7 napiš jména dvou osob druhého pohlaví

4. Nedívej se na konec, jinak to vyjde špatně!!

5. Napiš nějaké jméno (přátelé nebo rodina) vedle
cisel 4, 5 a 6

6. Napiš čtyři názvy písní k číslům 8, 9, 10 a 11

7. A nakonec si něco přej! (To nikam nepiš - to musíš
udržet.. Nejlépe v hlavě...)

Zde je řešení hry:

A: Musíš o téhle hře vyprávět tolika lidem, kolik máš
napsáno na místě č. 2!

B: Osoba na místě 3 je ta, kterou miluješ

C: Osobu na sedmém místě máš rád, ale nikdy s ní
nebudeš moci být...

D: Osobu na místě 4 máš nejraději
E: Osoba na místě 5 tě velmi dobře zná

F: Číslo 6 přináší štěstí

G: Písnička na místě 8 má souvislost s osobou na místě 3
H: Titul na 9. místě je píseň pro osobu č. 7

I: Píseň na místě 10 je ta, která nejvíce vypovídá o
tvém charakteru

J: A na 11. místě je píseň, která vyjadřuje tvůj
životní pocit

Mrcha nebo kamoska ???

15.10.2007 15:17 | Testy

Mrcha nebo kámoška???

Oběma se vám líbí týpek, který nakonec začne balit tvoji kámošku. Jak se ona zachová?
a) Pravděpodobně se s ním dá za tvými zády dohromady.
b) Nejdřív si o tom s tebou promluví a teprve pak podnikne další kroky.
c) Nikdy by do něho nešla!

Kámoška se chystá na rande s klukem svých snů, když jí zavoláš, že máš hrozný problém a potřebuješ její pomoc. Co udělá?
a) Zbláznila ses?! Vždyť má rande se svým idolem!
b) Půjde na rande, ale zkrátí to, aby mohla být zbytek večera s tebou a utěšovat tě.
c) Okamžitě rande zruší, i když toho bude do smrti litovat!

Pohádaly jste se a teď spolu nemluvíte. Jak se budete usmiřovat?
a) Až bude něco potřebovat, přijde sama a bude dělat, jako by nic.
b) Většinou se ta z vás, která za hádku může, omluví.
c) Pokaždé přiběhne a omluví se, i když to není její vina.

Co ti dává k narozeninám?
a) Na poslední chvíli splaší něco ve výprodeji.
b) Vždycky je vidět, že ví, co si přeješ, a dá si na dárku pro tebe záležet.
c) Koupí cokoliv, i když je to drahé.

Když jsi nemocná, ona:
a) Maximálně zavolá, co je s tebou, když už se týden neukážeš ve škole.
b) Přijde tě aspoň třikrát navštívit a přinese ti kopie svých zápisků.
c) Je u tebe denně, doučuje tě, vše ti přepisuje a ještě ti každý večer volá.

Čeká tě první rande s tvým idolem a ty netušíš, co na sebe. Jak ti tvoje kámoška poradí?
a) Schválí ti i pytel od brambor, jen aby už od tebe měla klid.
b) Stráví s tebou dvě hodiny u šatníku a ty si nakonec můžeš být jistá, že vypadáš skvěle.
c) Vybrakuje svůj i tvůj šatník a navěsí na tebe cokoliv, samozřejmě ve snaze ti pomoct.

Když jí sáhodlouze vyprávíš o svém novém objevu:
a) Poslouchá na půl ucha a při nejbližší příležitosti zavede řeč na sebe.
b) Vyslechne tě a hodiny si s tebou o něm povídá. Chápe, že jsi nadšená!
c) Sice závistí puká, ale před tebou hraje, jak ti ho strašně přeje.

Plánujete společnou dovolenou u moře, ale ty na ni nakonec nemáš peníze. Co vymyslíte?
a) Kámoška pojede s někým jiným a tobě pak přiveze suvenýr.
b) Na moře se obě vykašlete a strávíte fajn prázdniny v Čechách. Hlavně když jste spolu!
c) Zaplatí dovolenou i za tebe a bude jen tiše doufat, že jí to někdy vrátíš.

Výsledky: Sečti zvlášť a), b) i c). Čeho máš nejvíc?

Nejvíce A:
Možná se s ní znáš už léta, ale to ještě neznamená, že je ta nejlepší. Přátelství je věc vzájemné důvěry a umění si naslouchat. Pokud tě tvá kámoška využívá jen ke svému prospěchu a na oplátku pro tebe není schopná nic udělat, měla by ses vážně zamyslet nad tím, jestli v přátelství pokračovat. Zkus trávit víc času s lidmi, se kterými se cítíš šťastná a sama sebou. Možná pak zjistíš, že tu opravdu nejlepší kámošku už máš dlouho vedle sebe, jen jsi o ní zatím nevěděla!

Nejvíce B:
Občas se sice pohádáte tak, že spolu týden nemluvíte, ale dokážete si vše vysvětlit a omluvit se. Víš, že se na ni můžeš kdykoliv obrátit a ona se ti bude snažit pomoct. Stejně tak ti umí říct pravdu, když vypadáš hrozně nebo když se chováš trapně. Navíc nezkazí zábavu a ty se s ní nikdy nenudíš. Jestli je to takhle, gratulujeme, narazila jsi na super kámošku - možná na život a na smrt:-)! Rozhodně se však neupínej jen na ni, dobrých přátel přece můžeš mít klidně i víc, ne?

Nejvíce C:
Bacha, tahle holka evidentně není úplně duševně v pořádku! Je fajn, když je pro tebe kámoška ochotná udělat cokoliv, ale vše má své meze. Možná se ti ze začátku bude líbit, že za tebou běhá jako pejsek, ale věř, že ti to časem poleze pekelně na nervy! Kamarádky si mají být rovné, není to hra na krále a jeho sluhu. Navíc si taková kámoška na tobě může vypěstovat psychickou závislost a to pak za nic neručíme:-). Takže - doporučujeme porozhlédnout se po nové kamarádce, určitě se ti uleví!

Co na tebe prozradi zmzlina

15.10.2007 15:16 | Testy

hnf

Jakou zmrzlinu si dáte, když vás na Valentýna pozve váš obdivovatel do cukrárny? Jestli si bez zaváhání necháte naservírovat jednu příchuť, může to o vás leccos zajímavého vypovídat. Vyzradíte něco na sebe?

........................................................................................................................................................

Favoritka: Vanilková

Láká vás nejvíc smyslná chuť vanilky? Pak vlastníte pestrou, impulzivní a odvážnou osobnost, která si sama s oblibou klade vysoké cíle. Nic vám není dražší než vřelé rodinné vztahy.

Favoritka: Čokoládová

Nemůžete se nabažit čokolády? Jste asi živá, kreativní, dramatická bytost, která se (možná až příliš) snadno pro něco nadchne. Jste ráda středem pozornosti, máte ráda kolem sebe humbuk a každá rutinní činnost vás docela brzy znudí.

Favoritka: Oříšková

Sáhnete vždy po oříškové? Okolí vás zřejmě shledává jako spořádanou ženu se sklony k perfekcionismu a pečlivosti, máte ráda pod kontrolou každý detail. K práci přistupujete svědomitě, možná jste ale někdy zbytečně konzervativní. Nechybí vám zdravá soutěživost - máte ráda výzvy a baví vás vybít si energii třeba při lehce agresivních sportech.

Favoritka: Banánová

Vítězí u vás žluté ovoce? Jste pohodová osobnost se srdcem na dlani, čestná a štědrá. Umíte se dobře vcítit do druhých, někdy ale máte nebezpečné sklony nechat se využívat.

Favoritka: Jahodová

Zbožňujete jahody? Charakterizuje vás velká citlivost, která vám občas tropí problémy. Jste někdy až příliš plachá, uzavřená a skeptická - hlavně vůči sobě. Tvrdohlavost vám bezesporu nechybí - bohužel ani pokud jde o vaši vytrvalou sebekritiku.

Jaké povolání se k tobe hodí???

15.10.2007 15:15 | Testy

1.) Když jsi byla malá...
a) ...chovala jsi křečka, andulku a malé koťátko a o všechny ses pečlivě starala.
b) ...hrávala sis nejraději s panenkami.
c) ...neustále jsi chodila za dospělými a na něco ses jich ptala. Chtěla jsi vědět úplně všechno.
d) ...vyměňovala sis s kamarádkami barevné sbírací kartičky nebo kuličky. Vždy jsi jich měla nejvíc.
e) ...pořád jsi pastelkami kreslila princezny v nádherných šatech.
f) ...nebylo možné ti udržet pusu. Neustále ti jela, dovedlas klidně povyprávět vymyšlenou pohádku, kterou sis předem ani nemusela připravit.
g) ...hřebíkem jsi pitvala žížaly a malé broučky.
h) ...stále ses motala mamce v kuchyni.
i) ...nejraději sis hrávala s kamarádkami s míčem a navíc jsi chodila do kroužku gymnastiky nebo míčových her.
j) ...brala jsi mladšímu bráškovi autíčka a atrapy pistolí.

2.) Vždycky sis k narozeninám strašně přála...
a) ...malou dětskou lékárničku nebo nějaké zvířtko.
b) ...dětskou encyklopedii, tabuli a barevné křídy.
c) ...velkou televizi do pokojíčku a vlastní telefon.
d) ...malou dětskou pokladnu.
e) ...velikou krabici pastelek a vodových barviček s těmi nejrozmanitějšími barvami.
f) ...princeznovské šatičky.
g) ...mikroskop.
h) ...dětské nádobíčko, abys mohla vařit jídlo pro všechny své panenky.
i) ...kolečkové brusle.
j) ...hodinky, jaké nosívají tajní agenti.

3.) Tvou nejlepší vlastností je...
a) ...soucitnost.
b) ...schopnost vžít se do problémů druhých a poradit jim.
c) ...komunikativnost a bystrost.
d) ...že umíš dobře nakládat s penězi.
e) ...kreativnost.
f) ...že nikdy a před ničím nemáš trému.
g) ...soustředěnost a trpělivost.
h) ...pečlivost a smysl pro pořádek.
i) ...vytrvalost a dobrá kondička.
j) ...důvtip a schopnost neprozradit žádné tajemství.

4.) Tvou nejhorší vlastností je/jsou...
a) ...někdy až přílišná přecitlivělost.
b) ...přehnaný perfekcionismus.
c) ...neskutečná ukecanost.
d) ...škudlení peněz a někdy až lakomství.
e) ...dosti bohémský způsob života, odkládání problémů stranou, kritičnost, skromnost.
f) ...občasné sklony ke lži a hraní si na někoho jiného, než ve skutečnosti jsi.
g) ...nemluvnost, uzavřenost.
h) ...puntičkářství a taková pořádkumilovnost, že to někomu až leze krkem.
i) ...riskování.
j) ...podezíravost.

5.) Ty a tvý kamarádi:
a) Mám jednu nejlepší kámošku a několik dobrých přátel, kteří se ke mně často chodí vybrečet na rameni.
b) Mám spoustu přátel, kteří si ke mně často chodí pro radu.
c) Jsem velmi komunikativní, takže mám velký okruh známých. Neustále se seznamuji s někým novým, ale těžko bych dovedla označit někoho za nejlepšího přítele.
d) Mám mraky přátel, často pro ně pořádám večírky nebo různé akcičky.
e) Rozumím si pouze s lidmi se stejným pohledem na svět, jako mám já. Nesnáším lidi, co se chlubí něčím, co za nic nestojí.
f) Mezi kamarády jsem docela dost oblíbená a mám minimálně tři nejlepší kamarádky.
g) Mám dva tři opravdu dobré přátele, s nimiž si rozumím. Jsem spíš tichá a nenápadná.
h) Mám spoustu fajn kámošek, ale s kluky si moc nerozumím.
i) Mám super partu a společně jezdíme na hory lyžovat nebo pořádáme cyklistické výlety.
j) Rozumím si spíše s klukama. Holky mi většinou přijdou jako ukňučené slepice.

6.) Nejčastěji nosíš:
a) Sukýnky, šatičky, sandálky na vyšším podpatku a nejlépe ve světle růžové nebo čistě bílé barvě.
b) Oblékáš se spíše nenápadně - svetřík, kalhoty nebo sukně ke kolenům...
c) + d) Nejraději nosíš černé kalhoty a halenku nebo různé kostýmky.
e) Oblékáš se hodně výstředně. Ale ne podle módních trendů - ty máš svůj styl, který málo lidí chápe.
f) Řídíš se zásadně nejnovějšími módními trendy.
g) Nosíš zásadně kalhoty a tričko. Je ti tak nejpohodlněji.
h) Tvůj šatník je různorodý, často si dokonce něco ušiješ nebo upleteš sama.
i) Nejraději mám pohodlný sportovní styl a tenisky.
j) Chodíš zásadně v černé barvě.

7.) Tvým nejoblíbenějším předmětem ve škole je/jsou:
a) biologie
b) jazyky
c) zeměpis a občanka
d) matematika
e) výtvarka, hudebka nebo sloh
f) všechny, ve kterých je možné připravit si referát
g) chemie, biologie, fyzika
h) pracovní činnosti
i) tělocvik
j) od každého něco, ale většinou se ve škole děsně nudím

8.) Co nejraději čteš?
a) zamilované romány
b) knihy s psychologickým tématem
c) historická díla
d) noviny a publicistické časopisy
e) moc nečteš, anebo dáváš přednost opravdu kvalitním a vysoce ceněným dílům
f) bulvární časopisy
g) vědecká díla a vlastníš požehnanou sbírku encyklopedií
h) ráda se občas přiučíš něčemu novému - čteš hlavně časopisy pro ženy o vaření a pěstování květin a někdy se zase ráda ponoříš do červené knihovny
i) noviny se sportovním zpravodajstvím
j) detektivky a horory

...........

VYHODNOCENÍ TESTU........................

Spočítej si, které písmeno v tvých odpovědích převažuje!

A - ZTĚLESNĚNÝ ANDĚL

  • TY: Jsi milá a citlivá dívka. V nouzi nenecháš nikoho ve štychu. Největším utrpením pro tebe je, když víš, že se trápí někdo z tvých blízkých.
  • VHODNÉ POVOLÁNÍ PRO TEBE: ošetřovatelka, lékařka, zdravotní sestřička, veterinářka
  • TVÁ VYSNĚNÁ BUDOUCNOST: Vystuduješ medicínu, nějaký čas budeš uznávanou lékařkou ve vaší krajské nemocnici a pár let nato budeš vyslána s misí Červeného kříže do Namibie, kde budeš léčit malé černoušky. Lidé tě tam budou zbožňovat a den tvého narození vyhlásí za státní svátek.

B - DOBROMYSLNÁ RÁDKYNĚ

  • TY: Jsi fajn holka, kterou snad ani nejde nemít rád. Divoké pařby, úlety a krátkodobé flirty - to není nic pro tebe. Vždy se držíš pevně nohama na zemi a ostatní, o něco bouřlivější jedinci s k tobě chodí pro tvé dobré rady.
  • VHODNÉ POVOLÁNÍ PRO TEBE: psycholožka, psychiatrička, učitelka
  • TVÁ VYSNĚNÁ BUDOUCNOST: Po studiích si založíš soukromou psychologickou kliniku. Budeš oblíbená u tisíců pacientů, kteří do tvé ordinace budou proudit v davech, abys je utěšila a poradila jim s jejich trápením. Až ti bude čtyřicet, napíšeš knihu o svých letitých zkušenostech z praxe, která se rázem stane bestsellerem.

C - EMANCIPOVANÁ ŽENA

  • TY: Vždy víš přesně, co chceš, a své názory dovedeš obhájit. Není pro tebe problém říci jasné NE, pokud se ti něco nelíbí. Nedáš se jen tak zvyklat, pevně si stojíš za svým.
  • VHODNÉ POVOLÁNÍ PRO TEBE: politička, právnička
  • TVÁ VYSNĚNÁ BUDOUCNOST: Láká tě život plný luxusu, což je pro většinu politiků a právníků typické. Jednou si založíš soukromou advokátní kancelář nebo politickou stranu a penízky se jen pohrnou. Provdáš se za stejně úspěšného muže a koupíte si supermoderní residenci s deseti ložnicemi a velkým bazénem.

D - MAZANÁ OBCHODNICE

  • TY: Skvěle ovládáš všechny fígle, jak dosáhnout svého a všechny si omotat kolem prstu. Navenek sice působíš sympaticky a otevřeně, v hlavě si však spřádáš lišácké plány. Jsi pravděpodobně hlavním organizátorem akcí z celé tvé party a všichni skáčou, jak ty pískáš.
  • VHODNÉ POVOLÁNÍ PRO TEBE: podnikatelka, obchodnice, bankéřka, manažerka
  • TVÁ VYSNĚNÁ BUDOUCNOST: Založíš si vlastní butik ve vašem městečku. Postupně budeš rozšiřovat jeho prostory a přibírat nové zaměstnance. Časem vytvoříš celou síť značkových butiků po celém světě a zančka, která ponese tvé jméno, bude mít opravdu zvuk!

E - UMĚLECKÁ DUŠE

  • TY: Jsi umělecky zaměřená. Už od malička si neustále něco čmáráš na čtvrtky papíru a tvé výtvory jsou stále lepší a lepší. Jsi skromná, ale ve svém nitru toužíš po uznání a pochvale.
  • VHODNÉ POVOLÁNÍ PRO TEBE: módní návrhářka, umělkyně, architektka, designerka, spisovatelka, básnířka
  • TVÁ VYSNĚNÁ BUDOUCNOST: Ve svém městě uspořádáš malou výstavu svých obrazů nebo módní přehlídku. Poté se ti ozve bohatý mecenáš, který by měl zájem tě v tvé činnosti podporovat. Začneš tvořit a pořádat výstavy v Paříži, Milánu, Tokiu a New Yorku. Získáš mnoho ocenění, ale nikdy nedovolíš, aby tě vydělané peníze zkazily!

F - OSCAROVÁ SUPERSTAR

  • TY: Už když ti bylo pět, měla jsi jasno - jednou budeš slavná. Jsi extrovert a pravděpodobně nevětší hvězdou třídy a dost možná i školy. Kámošky ti závidí tvůj styl a šarm, ostatní obdivují tvůj talent.
  • VHODNÉ POVOLÁNÍ PRO TEBE: moderátorka, herečka, zpěvačka
  • TVÁ VYSNĚNÁ BUDOUCNOST: Po představení vašeho amatérského divadelního klubu tě osloví agent některého českého režiséra, ten s tebou natočí film, který náhoudou zhlédne i známý Quentin Tarantino. Ihned ti zavolá a nabídne ti roli ve svém nejnovějším trháku. Dostaneš se mezi hollywoodskou elitu a nasbíráš desítky Oscarů.

G - ZAPÁLENÁ VĚDÁTORKA

  • TY: Absolutně tě nezajímá bulvár ani většina dění kolem tebe. Jsi zabraná do svých hloubavých myšlenek. Nejdříve musíš přesně vědět, jak co do posledního šroubku funguje, než to začneš používat. Máš chuť získávat nové poznatky a schopnost soustředit se jen a pouze na svou práci.
  • VHODNÉ POVOLÁNÍ PRO TEBE: bioložka, farmaceutka, laborantka, technoložka
  • TVÁ VYSNĚNÁ BUDOUCNOST: Při expedici v deštném pralese někde v Amazonii náhodou narazíš na velice zvláštního brouka nebo housenku. Okamžitě ji strčíš pod mikroskop a zjistíš, že se jedná o nový druh nebo prazvláštní mutaci. Při dalším bádání vyzkoumáž, že výkaly brouka obsahují možnou protilátku proti jedné nebezpečné nemoci. A nobelovka je v kapse!

H - DOKONALÁ ŽENA

  • TY: Jsi velice praktický člověk. Se spoustou věcí si dovedeš poradit sama, jsi pečlivá a pořádkumilovná. Ráda něco kuchtíš v kuchyni a jsi na vrcholu blaha, když ti tvůj výtvor někdo pochválí.
  • VHODNÉ POVOLÁNÍ PRO TEBE: cukrářka, kuchařka, květinářka, zahradnice, aranžérka, kadeřnice, švadlenka
  • TVÁ VYSNĚNÁ BUDOUCNOST: Docela brzo se vdáš za fajn chlapa, pořídíte si pěkný domeček se zahradou, psa, kočku, rybičky a minimálně tři děti. O všechny se budeš skvěle starat. Později tě napadne, že si otevřeš malou cukrárku. Celé město bude zbožňovat tvoje dortíky a kremrole.

I - PROFISPORTOVKYNĚ

  • TY: Jsi velmi sportovně založená. Umíš výborně lyžovat, plavat, hrát volejbal... Obyčejné předměty ve škole tě vůbec nebaví, žiješ hlavně pro sport. Také tvá parta je složená ze stejně zapálených jedinců a společně pořádáte túry do hor nebo cyklistické výlety.
  • VHODNÉ POVOLÁNÍ PRO TEBE: sportovkyně, kaskadérka, rozhodčí, plavčík
  • TVÁ VYSNĚNÁ BUDOUCNOST: Budeš největší oporou vašeho atletického klubu. Budeš lámat krajské rekordy, potom budeš vyslána na republikové mistrovství, mistrovství Evropy, světa a svou kariéru zakončíš zlatou medailí z olympiády.

J - TAJNÁ AGENTKA

  • TY: Nikdy tě nebavily typicky dívčí věci jako móda, kosmetika nebo čtení zamilovaných románů. Už jako malá jsi zbožňovala horory a thrillery, ze kterých vstávaly vlasy hrůzou i tvým rodičům. Nosíš velké černé brýle a černé přiléhavé oblečení, v němž si připadáš jako agentka CIA.
  • VHODNÉ POVOLÁNÍ PRO TEBE: tajná agentka, policistka, vyšetřovatelka
  • TVÁ VYSNĚNÁ BUDOUCNOST: Vystuduješ policejní akademii a staneš se policejní vyšetřovatelkou. U sebe budeš stále nosit nablýskaný revolver, obušek a železná pouta. Tvý přátelé o tobě budou říkat, že jsi drsná žena, což pro tebe bude největší poklonou.

Obrazovy test

8.10.2007 15:36 | Testy

Obrazový test osobnosti


Vyberete si obrázek který se vám nejvíc líbí a dozvíte se něco o sobě :) - 580 Kb
Tento dokument nemá náhled, kliknutím si můžete dokument
stáhnout - obrazovy_test_osobnosti.doc

Mas dlouhy vedeni

7.10.2007 09:29 | Testy

Mas dlouhy vedeni?

Zeptam se te na tri otazky a musis na ne okamzite odpovedet. Nesmis dlouho premyslet, musis hned odpovedet. O.K.?

Proste si zjisti, jak jses chytry... Pripraven?
Jdeme na to:
Prvni otazka:
Jses ucastnikem zavodu v behu. Predbehnes druheho. Na kterem miste se umistis?
Ted se podivej na odpoved dole.













Odpoved:
Pokud jsi odpovedel, ze se umistis na prvnim miste, tak jsi uplne vedle!!! Protoze kdyz predbehnes druheho, zaujmes jeho puvodni misto, tudis dobehnes jako druhy.

Zodpovedet druhou otazku netrva tak dlouho jako tu prvni.
Druha otazka:
Kdyz predbehnes posledniho, kolikaty dobehnes?















Odpoved:
Jestli jsi odpovedel, ze predposledni, tak jsi zase odpovedel spatne.
Rekni, jak muzes predbehnout POSLEDNIHO?
Ta otazka je proste spatna. V tomhle nejses moc dobrej, co?


Treti otazka
Predmet: Velky matematikovy chytak!
Poznamka: soucet musis spocitat pouze v hlave a ne pouzit papir a tuzku. Zkus to.
Vezmi 1000 a pridej k tomu 40.
Nyni pridej dalsich 1000.
Ted pripocti 30.
Ted pridej 1000.
Ted pridej 20.
Ted pripocti dalsi 1000.
Ted pridej 10.
Kolik je soucet? (Mrkni se dole na odpoved).














Vyslo ti 5000?
Spravna odpoved je ale 4100.

Neveris? Zkontroluj si to s kalkulackou!
Desetinna posloupnost mate nas mozek, takze ma tendenci pocitat 100 misto 10.
Dobrý, ne?!

Test jidla

7.10.2007 09:26 | Testy

1. Oblíbené jídlo
2. Internetová adresa
3. Oblíbená celebrita
4. Vysněné místo na zemi
5. Školní láska, idol, nebo přítel
6. Nadávka
7. Bláznivá celebrita
8. Písnička
9. Oblečení (kalhoty, triko....)
10. Tvoje dětská láska
11. Nejlepší kamarádka
12 Někdo z TV show

.

.

.

.

.

Jedla jsi právě ...(1)..., susrfovala na ...(2)..., když v tom se Tě zeptal ...(3)..., jestli bys s ním něchtěla jet do/na ...(4)... Ale chce s Tebou bohužel jít ve stejnej večer jako ...(5)... ...(6)... pomyslíš si ,,Co budu dělat ?!" Přemýšlíš nad tím a zvažuješ to, když v tom najednou potkáš ...(7)... Zpívá si neskutečně nahlas ...(8)... a nemá při tom na sobě nic, kromě ...(9)... Jak ta hvězda zjistila Tvou soukromou adresu, sakra ?! Hmm, určitě mu ji řekl ...(10)... Ale jak se máš rozhodnout ? Měla bys zavolat ...(11)... nebo ...(12)..., aby ti poradili ? Ne ! Musíš to vyřešit sama !!!